Susannes hudvård

Naturekologisk Hud- och SPA terapeut

Chokladserien

Chokladserien är en svensk, biologisk och ekologisk hud- och kroppsvård. Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalité. Chokladseriens tre huvudingredienser är 70% choklad, kaffe, och havtorn. Att blanda choklad, kaffe och havtorn är en fantastisk kombination där man tar tillvara på alla dessa tre produkters unika egenskaper.

Chokladbehandlingarna är en upplevelse som verkar harmoniserande på sinnet och låter vardagens bekymmer glömmas bort för en stund. Chokladen tillför huden antioxidanter och sägs ha antidepressiva egenskaper, minska risken för blodproppar och höja koncentrationsförmågan. Kaffe för utvärtes bruk stimulerar lymfkörtlarna och renar kroppen på slaggprodukter samt har en unik förmåga att reparera och återuppbygga skadad hud. Koffeinet verkar dessutom sammandragande på blodkärlen vilket gör det mycket effektivt mot celluliter. Att blanda kaffe och choklad i en behandling är en fantastisk kombination där vi tar tillvara på dessa två produkters unika egenskaper. I behandlingarna används svensk-

tillverkade produkter "Choklad/Kaffeserien med havtorn".

Vi använder 70% mörk ekologisk choklad samt ekologiskt odlat kaffe. Alla produkter innehåller havtorn som är rik på karoten, C-vitamin samt omega 3, 6, 7 och 9. Havtorn är mycket läkande och har en speciell förmåga att vitalisera vår hud.

Har du frågor, funderingar eller vill boka tid.

kontakta gärna mej.

0730   977099