Susannes hudvård

Naturekologisk Hud- och SPA terapeut

Rosenserien

Jag har valt att jobba med Rosenserien som är en svensk ekologisk hudvårdsserie. Produkterna är 100 % naturliga och den största delen av sortimentet har miljömärkningen Svanen. Basen i produkterna är rättvisemärkt ekologisk aloe vera, kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. Alla produkter är fria från animaliska och syntetiska ingredienser, alkohol och mineraloljor. Produkterna är dermatologiskt testade på människor, inte på djur.

Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydd och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan.

Produkterna är skonsamma och dryga, ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter.

Inget tillsatt vatten, alkohol, mineraloljor eller syntetiska ämnen.

Rosenserien har valt råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. För att garantera hållbarheten användes C- och E-vitaminer samt naturligt natriumsalt från frukt och bär. De är dermatologiskt testade på känslig hud. Några tester på djur förekommer inte. Den enda råvara från djurriket som används är bivax.

Nyhet !!

Naturlig hudvård för män

Män har liksom kvinnor olika hudtyper. Generellt har många män en något grövre hud och ofta med en hög talgproduktion men det är också vanligt med torr hud som lätt blir fnasig. Även känslig hud förekommer hos män. Rakning kan ge små mikroskador och många rakprodukter har uttorkande och ibland irriterande effekt på huden.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Tillverkning sker i Sverige vilket ger möjlighet att ständigt övervaka att produkterna lever upp till högt ställda kvalitetskrav.

Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. De flesta produkterna är miljömärkta med Svanen som en ytterligare garanti för att produkterna uppfyller högt ställda miljö-, hälso- och kvalitetskrav.

Har du frågor, funderingar eller vill boka tid.

Kontakta mej gärna.

0730 977099